Specialsök (Classic röd kong) klass 1

Datum: 2021-08-08 Tid: Första start kl 16:00

Plats: Translast, Skarphällsgatan 18, Visby

Max antal ekipage 8 st - lottning om fler anmälningar.

Löptik kan delta men startar sist.

Pris: 250:- betalas till Visby BK Swish 1230811141 efter bekräftad plats. (Märk betalningen Specialsök)

Domare: Åke Naalisvaara, Kalix Provledare: Åke Naalisvaara, Kalix Biträdande provledare: Yvonne Höglund

För mer info kontakta Yvonne Höglund 070-5760848 alt. yvoho@live.se

Sista anmälningsdag 2021-08-06 kl. 18.00

Skicka följande 10 uppgifter till Yvonne Höglund mail yvoho@live.se 1) Förarens namn 2) Mail 3) Tel 4) SBK medlemsnummer 5) Klubbtillhörighet 6) Hundens namn i stamtavlan 7) Registreringsnummer alt. Tävlingslicens 8 ) Född 9) Kön 10) Ras

46 visningar

I klubbens träningsförråd finns nu ett skyltställ med lappar att sätta upp väl synligt vid parkeringens infart när skotträning pågår på klubben.

Man väljer sida av lappen beroende på om skotträningen sker på kalendertid särskilt reserverad för detta, eller om det är en extra spontan träning då det var tomt på klubben.

Tanken är att detta ska underlätta BÅDE för de som har skotträdda hundar och vill kunna känna sig trygga att träna på klubben OCH för de som vill ha möjlighet att träna skott, som är så grundläggande i våra bruksgrenar.

Läs gärna mer på vår infosida om skotträning!

58 visningar

I helgen har fyra hundar med hundförare (varav tre är Visby-medlemmar) gjort slutprovet för patrullhund.

Jeanette Bäckström och Skopan, Pär Erlandsson och Honken, Krister Edström och Jonna samt Leif Karlsson och Azzi.

Alla godkända -Grattis!!!