Utbildningssektorn / HUS

Oavsett vem du är eller vad du har för hund vill Visby BK ge dig möjligheten att utbilda dig själv och din hund.

Det är "målbilden" för utbildningssektorn (kallas även HUS som står för Hundägarutbildningssektorn).

Till oss kan du vända dig om du har funderingar kring hundägandet, valp- eller ungdomstiden, våra olika kurser eller vad som än kan dyka upp. Ingen fråga är dum!

HUS fokuserar i sin verksamhet på:

• Valpkurser

• Allmänlydnadskurser

• Tävlingsförberedande kurser

• Bruksgrenar

• Tävlingslydnad

• NoseWork

• Föreläsningar om hund/hundträning etc.

Klubbens kurser inom andra områden sköts främst ute i de olika enskilda sektorerna, t ex Rallylydnad, Specialsök, Agility och Draghund. De samlas dock på vår gemensamma sida för kurser.

En annan del av HUSs arbete att vara klubbens länk till vårt studieförbund Studiefrämjandet och inte minst att vara "sammankallande" för Visby BKs alla instruktörer.

Har du några frågor till oss - hör av er via utbildning.visbybk [a] gmail.com !