Vår gemenskap

Visby Brukshundklubb erbjuder kurser, träningar, prov och tävlingar för dig som vill utvecklas tillsammans med din hund. Självklart är alla ägare med hundar välkomna hit – du behöver inte ha en brukshund för att vara medlem. Klubben är en ideell organisation av och för medlemmarna och har funnits sedan 1944. Klubbstugan med tillhörande appellplaner finns belägna i Nunnesiken Västerhejde som ligger strax söder om Visby.

Är du intresserad av att arbeta aktivt i klubben? Alla kan vi hjälpa till med något! Kontakta styrelsen eller ta kontakt direkt med den sektor du är intresserad av att arbeta inom.

Bli medlem

I medlemsavgiften ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt. Du blir medlem i Visby Brukshundklubb genom att sätta in medlemsavgiften på klubbens BG 5281-7384. Ange “Avser medlemskap”, namn, adress, mailadress samt personnummer som meddelande på inbetalningen. Du måste ange personnumret för att vi ska kunna registrera dig som medlem hos SBK. Om du betalar tillsammans med en kursavgift så glöm inte att ange vilken typ av medlemskap du vill teckna (ordinarie- familje- utlands- eller ungdomsmedlem). Läs mer om medlemskap på Svenska Brukshundklubben.

Ordinarie medlem 510 kr
Förbundsavgift (för närvarande 400 kr) och lokal avgift (för närvarande 110 kr). Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlem 110 kr
Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll, redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar.

Ungdomsmedlem
Ungdomsmedlem är mellan 6 och 25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemsskap för priset av ett.

Sponsra oss

För att stödja svensk idrott har Svenska Spel lagt undan 50 miljoner kronor som årligen ska gå till landets idrottsföreningar och dess ungdomsverksamhet. Kryssa i Visby bk när du spelar så har vi möjlighet att få stöd! Det gör du via Gräsroten.

Vår historia

Vår veteran till medlem, Tommy Karlström, gör för medlemsbladets räkning en artikelserie om klubbens historia. Här kan du läsa första delen.

Som medlem i Visby Brukshundklubb får du

• Tillgång att träna på klubbens marker

•  Kontakt med kunniga instruktörer och lärare

• Erbjudanden att delta på temakvällar och föreläsningar

• Inbjudan till klubbfester och möten.

• Möjligheter till ubildning av Dig själv som hundägare i träningsgrupper

• Rätt att tävla

•  Möjligheter till utbildning av Dig själv om Du vill bli ex.vis instruktör eller tävlingsledare

• Olycksfallsförsäkring inom ramen för organiserad verksamhet

• Och inte minst - många nya vänner och bekanta

Vi samarbetar med Studiefrämjandet

Varför är du med i Visby bk?

För att få träffa folk med samma tokroliga hobby som jag själv! Trevlig klubb med bra träningsplan.

Elisabeth, har två schäfrar.

"Någon som har lust att träna ikväll?"

På vår Facebooksida delar vi information med kort bäst föredatum. Det blir också en hel del bilder, tips och glada tillrop.

Gilla oss på FB

Besöksadress: