Vår gemenskap

Visby Brukshundklubb erbjuder kurser, träningar, prov och tävlingar för dig som vill utvecklas tillsammans med din hund. Självklart är alla ägare med hundar välkomna hit – du behöver inte ha en brukshund för att vara medlem. Klubben är en ideell organisation av och för medlemmarna och har funnits sedan 1944. Klubbstugan med tillhörande appellplaner finns belägna i Nunnesiken Västerhejde som ligger strax söder om Visby.

Är du intresserad av att arbeta aktivt i klubben? Alla kan vi hjälpa till med något! Kontakta styrelsen eller ta kontakt direkt med den sektor du är intresserad av att arbeta inom.

Bli medlem!

De olika medlemskap som finns är:

Ordinarie medlem

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift (400 kr/år) och lokal avgift (100 kr/år). Du kan vara ordinarie medlem i flera lokal- eller rasklubbar inom SBK. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i. För mer information om medlemskap kan du läsa HÄR.

För att bli ordinarie medlem hos Visby BK använder du denna LÄNK eller knapp:

Efter att du registrerat dig kommer en inbetalningsavi på medlemsavgiften att skickas till den mailadress du angett vid registreringen.

Familjemedlemskap

Du kan bli familjemedlem om någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem i samma klubb/klubbar. I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden, den skickas bara till den ordinarie medlemmen. Medlemsavgiften för familjemedlemskap i Visby BK är 100 kr/år

För att bli familjemedlem hos Visby BK:

Betala in medlemsavgiften (100 kr) till vårt bankgiro: 5281-7384. OBS! Ange på inbetalningen namn, personnummer (10 siffror), mailadress, postadress samt medlemsnummer till ordinarie medlem. Finns inte alla uppgifter så kan inte registrering ske. Får inte alla uppgifter plats så går det bra att maila: visby.bk@gmail.com

Ungdomsmedlemskap

Ungdomsmedlem kan du som är mellan 6 och 25 år bli. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) - lokalklubb Gotlands Hundungdom och välj Visby Brukshundklubb som specialklubb. Du blir då medlem i båda klubbarna, samt även SKK´s länsklubb, för priset av en. Du får båda tidningarna Hundsport och Brukshunden och ta del av alla tre klubbarnas aktiviteter.

Medlemsavgiften för ungdomsmedlemskap är 320 kr/år

Läs mer på www.shu.se

Du kan bli medlem direkt i SHU och Visby BK genom att följa denna LÄNK.
Samma år som du fyller 26 år kan du välja att fortsätta ditt medlemskap i Visby Brukshundklubb.

Som medlem i Visby Brukshundklubb får du:

• Tillgång att träna på klubbens marker

• Kontakt med kunniga instruktörer och lärare

• Erbjudanden att delta på temakvällar och föreläsningar

• Inbjudan till klubbfester och möten.

• Möjligheter till ubildning av Dig själv som hundägare i träningsgrupper

• Rätt att tävla

• Möjligheter till utbildning av Dig själv om Du vill bli t.ex. instruktör eller tävlingsledare

• Olycksfallsförsäkring inom ramen för organiserad verksamhet

• Och inte minst - många nya vänner och bekanta!

Vi samarbetar med Studiefrämjandet

Varför är du med i Visby bk?

För att få träffa folk med samma tokroliga hobby som jag själv! Trevlig klubb med bra träningsplan.

Elisabeth, har två schäfrar.

"Någon som har lust att träna ikväll?"

På vår Facebooksida delar vi information med kort bäst föredatum. Det blir också en hel del bilder, tips och glada tillrop.

Gilla oss på FB

facebook-logo-stats-2018.png
Sponsra oss!?

För att stödja svensk idrott har Svenska Spel lagt undan 50 miljoner kronor som årligen ska gå till landets idrottsföreningar och dess ungdomsverksamhet. Kryssa i Visby bk när du spelar så har vi möjlighet att få stöd! Det gör du via Gräsroten.

Gr_sroten496_730.jpg