Att lära hela livet

Alla hundar mår bra av att få jobba med huvudet och lära sig nya saker. Och när samarbetet fungerar med vår hund blir vardagen lättare. Vi erbjuder allt från valpkurser till kurser inom olika hundsporter. Våra kurser blir snabbt fulla och det är först till kvarn som gäller. Är du osäker på om kursen passar dig och din hund? Maila oss så får du tips och råd: utbildning.visbybk[a]gmail.com 

Tänk på att du måste vara medlem i Visby bk för att ha möjligheten att gå våra kurser - Välkommen!

Kursläget vintern 20/21

Just nu är vi i en säsong där vi normalt inte har så mycket kurser p.g.a. vädret, men också där detta speciella år präglar vår verksamhet liksom så mycket annat. Vi kan dock anordna kurser om det sker utomhus med goda möjligheter att hålla avstånd och med högst 8 personer, inklusive instruktörer.

Oavsett detta kan vi fundera på andra parallella lösningar. Kan till exempel digitala kurser vara något som våra medlemmar - och blivande medlemmar bland nyblivna hundägare - efterfrågar? Antingen rent teoretiska utbildningar via videolänk eller en kombination av videolänkmöten med egen träning som man redovisar och diskuterar gemensamt i en sluten facebookgrupp?

Om du har funderingar och tankar om detta - som en önskan om sådant upplägg på kurs att gå, eller kanske något som du som medlem tänker att du kan vara med och bidra med för att utbilda andra inom ditt specialområde; Hör av er till utbildning.visbybk[a]gmail.com !

Hitta till oss
Besöksadress:
Västerhejde Nunnesiken
Visby

 

GPS-koordinater
Lat: N 57° 35' 30.10
Long: E 18° 17' 11.34

 

 

 

  • Twitter Clean
  • w-youtube
  • w-facebook
Vi samarbetar med:

 

 

Visby Brukshundklubb
Box 1418
621 25 Visby
visby.bk[a]gmail.com
 
Bankgiro: 5281-7384