Öppen träning och öppet hus på torsdagar från 18.30

TYVÄRR PAUSAT MED ANLEDNING AV SKÄRPTA REKOMMENDATIONER P.G.A. COVID-19...

(Även om man alltid är välkommen att träna hos oss, så brukar vi pusha lite extra för våra torsdagskvällar!

Klubben har då som tradition att erbjuda öppen träning/öppet hus för alla medlemmar i Visby brukshundklubb. Detta innebär att det brukar finnas någon ansvarig på plats som ser till att klubbstugan är öppen och kaffebryggaren är igång :-)

Kvällens öppet hus-värd finns tillgänglig för frågor och funderingar. Ibland är det särskilda teman för kvällen, se efter i vår kalender för att inte missa något som intresserar just dig! Detta är en kväll som bli vad man gör den till, ett tillfälle att träffa likasinnade och träna hund tillsammans.

De som håller i öppet hus är helt vanliga medlemmar. Vill DU vara värd för en öppen träning? Kontakta oss på visby.bk[a]gmail.com

För att alla som vill träna ska få plats undviker vi i möjligaste mån andra evenemang på torsdags-kvällar.)

Vi pausar!

Med anledning av skärpta rekommendationer p.g.a. Covid-19 anordnar klubben i nuläget inga öppet hus eller allmänna träningar.

Vi uppmuntrar dock förstås till fortsatt träning med era hundar - det behöver både dem och vi människor för att må bra!

Och ni får gärna komma och träna vid klubben - det finns gott om plats och lätt att hålla avstånd. Stugan får användas vid behov av de som har nyckel (och andra som behöver när den står upplåst) - håll bara avstånd och tvätta händerna, samt stanna hemma vid minsta symptom.

Var rädda om er själva och andra och fortsätt ha roligt med era hundar!!!

Besöksadress:
Västerhejde Nunnesiken