Årsmöte lördag 19:e februari kl 16

Gör din röst hörd och fira årets utmärkelser och förtjänsttecken!

Kallelse till Årsmöte 2022 har gått ut till alla medlemmar via mail den 30/12. Om ni inte nåtts av detta, titta i skräpmailen och hör annars av er till visby.bk@gmail.com så får vi kolla om rätt mailadress är angiven i registret.

Vi hoppas att kunna hålla årsmötet fysiskt och bjuder i så fall på förtäring efter mötet. För detta behövs dock föranmälan senast 31/1 till visby.bk@gmail.com .

Vill du inte äta efter mötet kan du självklart bara dyka upp i klubbstugan där årsmötet hålls!

Vi kommer att följa hur pandemin och därmed restriktionerna utvecklar sig. Om detta inte tillåter att vi ses så kommer vi även i år ställa om till ett digitalt möte. Mer info om detta kommer via mail och på hemsida samt fb närmare inpå.