Årsmötet 2022

Uppdaterat: 22 feb.

Styrelsen vill tacka deltagande medlemmar för dagens årsmöte - som förhoppningsvis nästa år igen kan få vara fysiskt. Men denna gång fick vi stå ut med att ses digitalt...

Årsmötesförhandlingarna avlöpte smidigt och den nyvalda styrelsen ser ut som följer:

• Ordförande: Synnöve Rask

• Vice ordförande: Anna Levin

• Sekreterare: Inger Pettersson

• Kassör: Lotta How

• Ledamot: Tina Writler

• Ledamot: Agneta Holm

• Ledamot: Eva Berggren

• Suppleant: Gunni Borong

• Suppleant: Robyn Åhlin

Efter årsmötet fick vi applådera årets vinnare och utmärkelser även om priserna inte kunde delas ut digitalt.

Klubbmästare

Startklass: Ann-Kristin Munter – Egons Tapper, Tysk Schäferhund

Appellklass: Carina Ekström – Actualis Sweet Sunrise Boulevard, Flatcoated Retriever

Lägre klass Spår: Linda Borg – Bee & Tee´s Dramatic Dejzi, Rottweiler

Högre klass Spår: Ulrica Dahl – Leagården´s Black And Tan Lattja, Australian Kelpie

Rallylydnad Nybörjarklass: Yvonne Höglund - Tezzla

Rallylydnad Avancerad klass: Anette Björklund - Hampus & Annika Vinblad - Milton

Hotmals vandringspris till årets bästa brukshund : Bee & Tee´s Dramatic Dejzi, Rottweiler

Årets Nose Work Ekipage: Anna Levin & Ego (Stormobackans Egon, Australian Shepherd)

SBK´s Förtjänsttecken i guld tilldelades Andreas Johansson och Birgitta Torndal

SBK´s Förtjänsttecken i silver tilldelades Anna Levin

Championatsrosett utdelat för Rallylydnadschampionat till Rottrobis Marion´s Uni, Rottweiler (ägare/förare Anna Amnéus) Lydnadsdiplom Startklass: till Jinx Virago, Rottweiler (ägare/förare Jenny Johansson)

Utmärkelsen "Årets förtjänstfulla medlem" tilldelades Anna Levin med motiveringen: "Om det är någon som har förtjänat utmärkelsen så är det Anna! Hon uppfyller till 100 % kriterierna att på ett förtjänstfullt sätt arbeta för klubben och våra medlemmar. I sina uppdrag som hon innehar för tillfället som vice ordförande, ansvarig för hemsidan, PR/Info och Medlemsblad så sköter hon sina uppdrag på ett fantastiskt sätt. Hon är dessutom en uppskattad instruktör samt figurant på våra mentalbeskrivningar. En sann och engagerad eldsjäl och som grädde på moset är hon alltid en glad och positiv tjej."

Avgående funktionärer (styrelseledamöter och sektoransvariga) avtackades också: Ullis Dahl (kassör), Dick Svennefelt (ledamot), Gun Holmberg (suppleant/sektoransvarig Rally)