Ansök om KM- och Vandringspriser!

Uppdaterat: 7 dec. 2021

Hur har ert tävlingsår varit?

Har ni resultat ni vill skicka in för att aspirera på något av våra vandringspriser?

Läs mer på vår hemsida under "Tävling"/"Utmärkelser" så hittar ni fullständiga bestämmelser och statuter.

Det gäller ifall ni vill ansöka om :

• Något av våra Klubbmästerskap i Bruksklass eller Lydnadsklass - se statut HÄR

• Årets Hund - se statut HÄR

• Årets Bästa Brukshund - se statut HÄR

Dessa ansökningar skickar ni till Matte Nyman på mattias.nyman [a] svenskaspel.se senast 3:e januari

• Årets NW-ekipage - se statut HÄR

Den ansökningen skickar ni senast 3:e januari till visby.bk [a] gmail.com .

Dessutom kan du, vars hund erövrat ett championat (bruks-, IGP-, lydnads- eller rallylydnadschampionat) under året, få ett pris vid årsmötet om du anmäler din hunds resultat senast 31:a december till Matte Nyman på mattias.nyman [a] svenskaspel.se .

Och de som tävlat för klubben och erhållit lydnadsprovsdiplom under året får en rosett med hundens namn och årtal vid årsmötet. Men du måste anmäla ditt och hundens resultat senast den 31 december. Det gör du genom att maila Matte Nyman på mattias.nyman [a] svenskaspel.se .