• Visby BK

Dags för öppet hus igen!!!


Nu när restriktionerna lättar och vi fr.o.m juni får ha verksamhet med fler än 8 personer utomhus så tänker vi försöka komma igång med öppet-hus-kvällarna på torsdagar klockan 18:30 igen.


Det förutsätter dock att vi får ihop intresserade VÄRDAR till alla separata kvällar!

(Annars blir det inget just det datumet, fast man är förstås alltid välkommen att komma dit och träna )

Gå in på inlägget på facebook: https://www.facebook.com/groups/401757596518806 (Meddelande fäst överst på sidan med omröstningsalternativ) Du anmäler dig som värd genom att kryssa i det datum som passar din kalender Som värd för öppen träning förväntas du låsa upp stugan, sätta på kaffe/tevatten, välkomna besökare och om det kvällarna är mörka så tänder du utebelysningen.

Om du känner dig osäker på att vara värd själv eller inte har kvitterat ut en nyckel så hör av dig så försöker vi lösa det!


Vill du ha ett tema på din öppna träning eller besitter en speciell kunskap som du gärna vill dela med dig av så uppskattas det men huvudsaken är att någon finns på plats så att alla (ny som gammal) känner sig välkomna


Öppna träningar är torsdagar, 18:30 Första tillfället i listan är 3:e juni, sista är 26:e augusti (Höstens datum läggs ut vid senare tillfälle)


Håll utkik i samma facebook-grupp för att se vad som är på gång om ev Öåået Hus varje enskild vecka!