DIGITALT årsmöte även i år

På grund av rådande smittspridning och restriktioner har vi tagit beslutet att årsmötet tyvärr även i år behöver ske digitalt, och någon gemensam sammankomst med förtäring blir då förstås inte heller av i samband med detta vilket vi beklagar.

För att det digitala ska fungera så smidigt som möjligt vill vi i år (som i fjol) därför ha en förhandsanmälan till årsmötet från alla som vill delta.

Maila denna SENAST söndag 13:e februari till visby.bk@gmail,com

• Ange ditt namn och den mailadress du vill ha inbjudningslänken till mötet skickad till

• Om ni kommer sitta flera medlemmar vid samma dator/skärm, ange då det i anmälan och vilka ni är (så har vi lättare att upprätta en röstlängd)

• Om ni på så vis är fler medlemmar så är det bra om vi kan få en mailadress även till de andra som sitter vid samma skärm, detta då vi troligen kommer använda oss av mail till en neutral rösträknare om ifall en sluten votering blir aktuell på årsmötet.

Info om detta kommer även via medlemsmail till alla medlemmar.