Genomförd Rallylydnadstävling!

ÄNTLIGEN fick vi ge möjlighet till tävling på hemmaplan - åtminstone för ekipage i Nybörjarklass och Avancerad klass. Denna genomfördes 18/8 som kvällstävling på klubben.

Ett stort TACK till alla funktionärer, domare Eva Svanstedt och tävlande för en väl genomförd och trevlig tävling ikväll!

Vädret visade sig kanske inte från sin bästa sida, men humöret var på topp ändå.

Vi hade 6 st startande i Avancerad klass - varav 4 st med kvalificerande resultat.

På prispallen:

1:a Lilly Johannesson, SGBK, med "Ginny" - 93 p

2:a (delad) Annika Vinblad , VisbyBK, med "Milton" samt Anette Björkvall, VisbyBK, med "Hampus" - båda 83 p.

GRATTIS!

I Nybörjarklassen hade vi hela 20 st startande - varav hela 16 st med kvalificerande resultat! På prispallen: 1:a Nora Hägglöf, SSRK, med "Selma" - 100p 2:a Eva-Britt Öberg, Eskilstuna hunddressyrklubb, med "Boo" - 99 p 3:a (delad) Yvonne Höglund, VisbyBK, med "Tezzla" och Carina Lundberg, Södertälje LKK, med "Qava" - båda 97 p.

GRATTIS!

Kvällens Rally-tävlingar var ju tillika Klubbmästerskap för berörda klasser - och vi kan härmed kora dubbla/delade klubbmästare i Avancerad klass; Annika Vinblad med "Milton" samt Anette Björkvall med "Hampus" och även klubbmästare i Nybörjarklass: Yvonne Höglund med "Tezzla"

Grattis!!!!