Hurra!!! Vi går vidare mot en hundhall på Gotland!!!

Igår eftermiddag fick vi ett fantastiskt roligt och efterlängtat besked;

Visby BK har fått sin ansökan till Allmänna Arvsfonden beviljad!

"Visby BK får stöd med drygt 2,6 miljoner kronor från Arvsfonden för ombyggnation av grishus till hundhall"

Detta är ett samarbetsprojekt med Grönt centrum i Roma samt hela hundgotland. Lokalen ligger på Lövsta-området i Roma och är som sagt ett gammalt grisstall. Här ska det bli en hundhall med konstgräs, skjutväggar som gör att lokalen kan indelas i flera mindre, etc. Lokalen ska kunna användas såväl av skolor, ideella föreningar som privatpersoner.

Vi går nu vidare i arbetet och har intensivt arbete framför oss, där vi kan komma att behöva stöd och hjälp av våra medlemmar för att få detta i mål. Först av allt ska vi sätta oss och läsa igenom alla handlingar, för att därifrån gå vidare med planering och projektering.