Nu kan du beställa klubbkläder!

Klubben har skapat en möjlighet för våra medlemmar att direkt på webben kunna beställa kläder med klubbens logga på. Kläderna levereras hem, med en leveranstid på upp till 2 veckor.

I shoppen finns upplagt ff.a. hundförarkläder som jackor och träningsvästar, men även t-shirts, sweaters och mössa/pannband.

Vi har valt att i shoppen bara lägga upp plaggen i svart och marinblått - men det finns möjlighet att gå in under "produkter" och välja annan färg om man vill ha. (Men du ansvarar själv för hur loggan passar in ;-) )

Genom att gå in på "produkter" kan du också hitta andra plagg, som du kanske vill välja att beställa med vår logga, även om vi inte lagt upp dem i shoppen.

På några av plaggen kan du välja om du vill ha loggan på bröstet och/eller på ryggen. Likaså finns i en del fall möjlighet att också välja till att få namn/text broderat eller tryckt. Det görs då med vit text. (Undantag om du valt en färg på plagget där vit text inte fungerar - då blir texten istället i samma blå färg som i loggan)

Och - inte att förglömma - första månaden finns det möjlighet att beställa med 10 % rabatt! Använd koden visbybhk10 i kassan!!!

(Se även text på hemsidan HÄR)