Ny valpkurs öppen för anmälan - start 19/6

Uppdaterat: 6 juni

Ge din valp den bästa start i livet den kan få - en valpkurs!

För valpar 3 – 6 månader

Förkunskaper: Din valp skall ha fått sin andra vaccination och vara minst 3 månader.

​Målet med kursen är att ge dig verktyg och kunskap om hur du utvecklar en bra relation till din hund och hur ni skapar goda vardagsvanor.

En valpkurs hos Visby Brukshundklubb innehåller grundläggande vardagslydnad med fokus på kontakt- och motivationsövningar.

Innehåller kontaktövningar, följsamhet, hantering, lekövningar, inkallning, passivitetsträning, miljöträning, nosövningar.

Vi blandar praktiska övningar med teori samt diskussioner kring livet med valp och som ny hundägare.

Kursdatum: Söndag 19 juni, kl 10.00-12.15 - detta kurstillfälle hemma hos instruktören p.g.a. tävling på VBK

Söndag 26 juni, kl 10.00-12.15 Söndag 3 juli, kl 10.00-12.15 Söndag 10 juli, kl 10.00-12.15 Söndag 17 juli, kl 10.00-12.15 Onsdag 19 juli, kl 18.00-12.15

Tider med reservation för sjukdom och oförberedda händelser. Pris: 1 450:- + medlemskap i Visby BK.

Kurslitteratur: Boken ”Bäst Var Dag”. Finns att köpa hos klubben.

Antal deltagare: Max 6 minst 4 för att kursen ska bli av.

Instruktör: Lotta How- Utbildad och certifierad instruktör av Svenska Brukshundklubben

Kontaktuppgifter: lotta@nessagarden.se eller 073-0884466

Anmälan sker till instruktören Lotta via mail lotta@nessagarden.se I anmälan ska följande information anges:

· Namn

· Personnummer

· Fullständig adress

· Telefon

· E-post

· Hundras/raser

· Hundens namn

· Ålder på hunden (ange födelseår och månad)

Kursen bedrivs som studiecirkel i samarbete med Studiefrämjandet Gotland.

Kursen hålls på Visby Brukshundklubb. För att gå denna kurs måste man lösa medlemskap hos Visby Brukshundklubb om man inte redan är det. Detta gör man enklast på Visby BK:s hemsida www.visbybk.se

För att bli ordinarie medlem klicka på LÄNK.

Du visar upp kvittot på att du betalat medlemsavgift, första gången ni träffas. Första gången tar du också med din valps vaccinationsintyg. Om flera i familjen är med på kursen, så ser vi att man löser man familjemedlemskap, så att alla är försäkrade när man är på klubben.