Vill du prova på att vara öppet-hus-värd!?

Om du skulle tycka att det vore trevligt att någon gång under våren ansvara för att stugan är öppen en torsdagskväll och kaffe finns nybryggt och vara ett glatt välkomnande ansikte; hör då av dig till visby.bk@gmail.com !

(Styrelsemedlemmar och sektoransvariga behöver inte höra av sig)

Torsdagarnas öppet-hus, med öppen stuga och nybryggt kaffe, har legat på is under vintern. Under hösten upplevde vi att det blev lite "si och så" med att få någon att skriva upp sig för veckans pass, så många gånger fanns det ingen värd.

Det tycker vi är tråkigt - då vi önskar att torsdagarna ska kunna bli en naturlig träffpunkt för alla som vill träna hund, umgås med likasinnade, se mer hur det är på klubben, miljöträna sin valp, etc, etc.

Styrelsen beslutade därför under ett möte i vintras att lägga upp en "lista" för våren (Jämför med städlistan för stugan) - där man ansvarar för en vecka var. Med på listan hamnar man automatiskt om man är med i styrelsen eller sektoransvarig. Men även andra får jättegärna vara med. Ju fler vi är som delar på det, desto lättare blir det för alla inblandade!

Så om du skulle känna att det vore roligt att på detta sätt bidra till klubben - skicka ett mail till oss på visby.bk@gmail.com eller prata med någon av oss i styrelsen! Inga förkunskaper behövs, du får hjälp med att bli visad hur du kommer in i stugan och sköter bryggaren (om du inte gjort detta förut). Du behöver inte känna att du ska kunna svara på en massa frågor om hundträning eller liknande, utan det räcker gott att vara ett trevligt ansikte utåt för klubben. OM man skulle känna att man vill hitta på något särskilt på sin öppet-hus-torsdag; anordna ett tema, bygga en rallybana, visa upp/berätta om en specifik hundsport eller annat hundrelaterat ämne så är det förstås också välkommet och jätteroligt!

Öppet-hus-kvällarna beräknas komma igång i april månad!

/Styrelsen