Träningsglädje som passar alla

 

Rallylydnad bygger på samarbete och glädje mellan förare och hund. I rallylydnad ska hund och förare gå en bana bestående av ett antal skyltar, där varje skylt anger ett moment som hunden och föraren ska utföra. Rallylydnad har hämtat inspiration från bland annat traditionell lydnad, agility och freestyle. Läs mer om rallylydnad

 

Rallylydnad passar alla som vill arbeta tillsammans med sin hund på ett roligt och otvunget sätt. Sporten passar alla hundar och människor. För att du ska kunna träna rallylydnad med oss krävs att hunden ska ha några små grundfärdigheter som sitt, ligg, inkallning och en någorlunda god kontakt med sin förare. I övrigt behöver du bara en positiv inställning, ett glatt humör och förstås medlemskap i Visby BK!

 

Du är varmt välkommen att träna rallylydnad tillsammans med oss. Information om när dessa träningstillfällen anordnas kan du se nedan. Under "Kurser" kan du se om det finns någon aktuell kurs i rallylydnad. Vi finns också på Facebook - sök på Visby BK Rallylydnad så hittar du oss.

Öppen träning

 

På torsdagar mellan 18.30 och 20.30 är det öppet hus och öppen träning på klubben. Läs mer här.

Håll även utkik på facebook under gruppen Visby BK Rallylydnad för andra typer av evenemang.

Tävlingar 

Visby BK planerar en officiell tävling den 18-19 juni 2022. 
Du anmäler dig via SBK Tävling:
- 18 juni - Nybörjare + Avancerad (sista anmälan 27 maj)

- 19 juni - Fortsättning + Mästare (sista anmälan 28 maj)