Träningsglädje som passar alla

Rallylydnad bygger på samarbete och glädje mellan förare och hund. I rallylydnad ska hund och förare gå en bana bestående av ett antal skyltar, där varje skylt anger ett moment som hunden och föraren ska utföra. Rallylydnad har hämtat inspiration från bland annat traditionell lydnad, agility och freestyle. Läs mer om rallylydnad

Rallylydnad passar alla som vill arbeta tillsammans med sin hund på ett roligt och otvunget sätt. Sporten passar alla hundar och människor. För att du ska kunna träna rallylydnad med oss krävs att hunden ska ha några små grundfärdigheter som sitt, ligg, inkallning och en någorlunda god kontakt med sin förare. I övrigt behöver du bara en positiv inställning, ett glatt humör och förstås medlemskap i Visby bk!

Du är varmt välkommen att träna rallylydnad tillsammans med oss. Information om när dessa träningstillfällen anordnas kan du se nedan. Under "Kurser" kan du se om det finns någon aktuell kurs i rallylydnad. Vi finns också på Facebook - sök på Visby Rallylydnad så hittar du oss.

Vill du vara med och hjälpa till i rallylydnadssektorn eller har frågor kan du kontakta vår sektorsansvarige, Karolina Ross: karolinaross [a] hotmail.com

Öppen träning

På torsdagar har klubben öppen träning mellan 18.30-20.30.
Vi ordnar även öppen träning vid andra tillfällen. Håll utkik på facebook under gruppen Visby Rallylydnad.

Nästa officiella tävling är den 25/4

Vi planerar att anordna flera tävlingar under 2020. Nästa tävling är den 25 april för nybörjarklass.

Besöksadress:
Västerhejde Nunnesiken