SkSkoo

Skotträning

Ibland förekommer skotträning på klubben och eftersom en del hundar kan vara berörda av detta är det bra att känna till vilka tider det kan vara aktuellt.

Liksom det är bra för dig som vill träna med skott att veta när du får göra det på klubben.

Dessa tider kan och får skott förekomma:

- Måndag & Tisdag kl. 08:00-16:00 (Polisens hundförare)

- Måndag kl. 18:00-20:00

- Torsdag kl. 17:00-18:00

- Söndag kl 12:00-14:00

Även under vissa typer av tävlingar och vid MH (=Mentalbeskrivning Hund) samt MT (=Mentaltest) förekommer skott, vilket alltid är inskrivet i hemsidans kalender.

OBS! Då det är kurs- eller tävlingsverksamhet på klubben är det INTE tillåtet med skotträning på eller i närheten av klubbområdet!

Det vill säga, inte heller på ovanstående tider.

(Kontrollera gärna i kalendern på hemsidan om sådan verksamhet är planerad innan ni åker hit.)

Skotträningen är inte organiserad, så man bedriver sin egen träning, men gärna i samarbete med övriga som tränar samtidigt.

Om man vill träna skott på andra tider än ovan måste det kontrolleras med styrelsen så att det inte krockar med annan verksamhet, plus att vi vill boka in det i kalendern så att övriga som vill undvika skott kan veta om det i förväg.
Kontakta oss i så fall på visby.bk [a] gmail.com .

Visa hänsyn till vår "granne"

- avlossa inte skott precis vid huset!

Du som har en hund som är skottberörd/skotträdd tar själv ansvar för om du vill vistas på eller i närheten av klubben när skotträning pågår.

Om man är på klubben för att träna skott på de avsatta tiderna - tänk på de andra ekipagen som är där; Visa hänsyn genom att vänligt informera om att skotträning snart kommer ske, så att förarna kan ges möjlighet att i lugn och ro plocka ihop om eventuellt skotträdda hundar behöver ges möjlighet att lämna området,

Besöksadress:
Västerhejde Nunnesiken