Prov och tävlingar

Det är roligt att ha ett mål med träningen! Du hittar alla tävlingar på Brukshundklubbens centrala sida där du också anmäler dig och din hund. Surfa in på SBK Tävling och du - lycka till!

Behöver du plugga på regler för tävling och utställning? De hittar du här. Och sist men inte minst, på Svenska Kennelklubbens sida hittar du Nationellt dopingreglemente för hund.

Tävlingsböcker

SBK centralt har ansvaret för försäljning och journalföring av tävlingsböcker. Detta på grund av att det i varje land ska kunna säkerställas att endast en bok utfärdas per hund. Tävlingsboken är anpassad för lydnad, IPO, IPO-NS och Mondioring, i och med detta behövs således bara en bok per hund i de fall hunden är aktiv inom flera grenar.

Samlingsplatser

Visby Brukshundklubb - Klubbstugan
Vår klubbstuga med 3 träningsplaner ligger vid Nunnesiken, ca 3 km öster om Visby.
Latitud: 57.591964, Longitud: 18.285799

Klubben anordnar officiellt Doftprov den 27 juli