Championat

De som tävlat för klubben och erhållit bruks, IGP, lydnads eller rallylydnadschampionat under året, får ett pris vid årsmötet.  Du måste anmäla ditt och hundens resultat senast den 31 december. Det gör du genom att maila Matte Nyman på mattias.nyman [a] svenskaspel.se .

Lydnadsprovsdiplom

De som tävlat för klubben och erhållit lydnadsprovsdiplom under året får en rosett med hundens namn och årtal vid årsmötet. Men du måste anmäla ditt och hundens resultat senast den 31 december. Det gör du genom att maila Matte Nyman på mattias.nyman [a] svenskaspel.se .

Förtjänstfull medlem

Nominera årets "förtjänstfull medlem." Det är ett vandringspris instiftat och skänkt av Gotlands Kennelklubb i samband med Visby BK:s 60-årsjubileum 1994. Har du stött på någon klubbmedlem som stämmer in på den fina beskrivningen nedan? Maila isf Inger Pettersson botmunds@hotmail.com senast den 31 december.

"Utmärkelsen ska delas ut till en klubbmedlem som på ett förtjänstfullt sätt genom sitt arbete eller engagemang har gjort en betydande insats för klubben och medlemmarna".

Klicka på ikonen för att se vilka medlemmar som fått utmärkelsen hittills.

Marcel Årets Medlem.jpeg
2020:

ÅRETS FÖRTJÄNSTFULLA MEDLEM med motiveringen:

"Som drivande i en av klubbens största sektorer har Årets Förtjänstfull medlem sannerligen gjort sig förtjänt av utmärkelsen. Marcel har bidragit med glatt humör och uppmuntrat aktiva utövare av sporten att våga prova och att vilja fortsätta. Han har tagit många medlemmar under sina vingar och visat på stort engagemang inom Draghund och har hjälpt till att sätta Draghund Gotland på kartan."

Grattis Marcel Paulsson!

Klubbmästare Bruks & Lydnad

Från och med 2020 så avgörs inte klubbmästerskapen på enskilda tävlingar. Istället så kan man ta sitt bästa resultat under året i respektive klass och ansöka om utmärkelsen via mallen till höger. Ansökan skall vara tävlingssektorn tillhanda senast 3 januari.

Vandringspriser

Klubben delar ut flera vandringspriser. Läs mer om dem genom att klicka på ikonen vid respektive rubrik.

Årets hund

Skickas till ansvarig i Visby BKs tävlingssektor, Matte Nyman på mattias.nyman [a] svenskaspel.se

Kennel Hotmals Vandringspris

till Årets Bästa Brukshund

Skickas till ansvarig i Visby BKs tävlingssektor,  Matte Nyman på mattias.nyman [a] svenskaspel.se

Årets Nose Work ekipage

Är du aktiv medlem i VBK och har tävlat officiell Nose Work TSM eller TEM under året?

Skicka in dina 3 bästa resultat (eller färre) till visby.bk@gmail.com.
Skriv ditt namn, hundens registreringsnummer (alt. TAVLIC) samt tävlingens ort, datum och klass.

Observera att du behöver inte ha 100 poäng, alla resultat räknas!

Resultaten ska skickas in senast 3:e januari så är du med och tävlar om vandringspriset Årets Nose Work ekipage.

Se utförliga statut och regler i dokument intill