Våra sponsorer 2018!

På denna sidan presenterar vi stolt våra sponsorer! Dessa företag sponsrar våra tävlingar inom bruks och lydnad. Detta är vi givetvis mycket tacksamma för!

Klicka på loggorna nedan så kommer du direkt in på respektive företags hemsida.

Välkommen till Gute Hundcenter!

Lämna din hund i trygga händer, ta del av våran kunskap eller maxa träningsglädjen. Vi finns för dig och din hund!

Välkommen till Klickerförlaget!

Klickerförlaget sprider kunskap om positiv hundträning genom kurser, filmer och det skrivna ordet. Klickerförlaget drivs av Elsa Blomster och Lena Gunnarsson. Vi ger ut böcker och publikationer om hundträning med inriktning på positiv hundträning, gärna klickerträning. Vi håller även kurser och arrangerar kurser och föredrag med andra instruktörer.

Våra kunder är det viktigaste för oss!

Våra produkter är noga utvalda och kvalitètstestade för att du som kund skall bli så nöjd som möjligt!